Goji water

Goji water

22 Jul Goji water

Goji waterDeze week hebben we weer een nieuw smaakvol drankje voor je om te proeven, namelijk Goji Water. Zoals je merkt, zijn gojibessen het hoofdbestanddeel. Goji bessen lijken op gedroogde rozijnen en zijn misschien wel de meest voedzame bessen op aarde. Ze zijn een bron van complete eiwitten en bevatten 19 verschillende aminozuren, waarvan 8 essentiële aminozuren. De belangrijkste spoorelementen die de goji bessen bevatten zijn zink, ijzer, koper, calcium, germanium, selenium en fosfor. Ook bevatten ze vitamine B1, B2, B6 en vitamine E.

Goji Water

Wat heb je allemaal nodig?
* Handje vol goji bessen
* 1 liter water

Voor dit drankje is wat voorbereiding nodig. Week de goji bessen 2 tot 4 uur in het water, giet het vervolgens af door een vergiet en je hebt een heerlijk glas goji water.
Het belangrijkste gezondheidsvoordeel, dat is verbonden aan de goji bessen, is het voeden van het lichaam, door het lichaam te ondersteunen bij het helen van zichzelf.

Hopelijk heb je na het maken van de Love Boost Chocolate Shake en het Goji Water de smaak te pakken, en maak je voortaan iedere dag voor jezelf een heerlijke smoothie van fruit en/of groente. Probeer en experimenteer, misschien kom je tot een verbazingwekkend lekker en gezond drankje.

 

Vind je deze informatie nuttig en zou je hier meer mensen mee willen informeren? Like and share.

bron: David Wolfe, superfoods 

Wil je ons helpen? Deel dan dit artikel via de social media knoppen hieronder

Wil je ons helpen? Deel dan dit artikel via de social media knoppen hieronder
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.